Voor wie?

  • Voorgangers van een kerk of gemeente
  • Echtparen
  • Leidinggevenden
  • Jij! om jezelf op de rit te krijgen,

Mijn principes bij coaching:

bescheidenheid.

Jij bent altijd het beste op de hoogte van jouw werk, jouw leven, jouw relatie. Ik kan daar alleen maar in meelopen en proberen de juiste vragen te stellen. Vragen die in jou naar boven brengen wat je soms allang wist. Soms ontstaan er door vragen nieuwe inzichten. Een venster kan opengaan naar een nieuwe werkelijkheid.   Ik kan dat venster niet opendoen, dat kan alleen jij! Ik kan je wél op weg helpen om eens een andere richting uit te kijken.

luistercoach

Als mensen ergens over praten, vertellen ze meestal maar een klein stukje. Door goed te luisteren kun je de ander helpen zicht te krijgen op wat er allemaal speelt.  Mijn ervaring met “tevoorschijn luisteren” van Bert Bakker is mij daarin tot leidraad. Luisterend kom je verder en uiteindelijk vind je/vinden jullie zélf de antwoorden die écht bij je werk of je relatie passen. Zo help ik je steeds helderder formuleren wat je nu echt wil. 

Je gaat jezelf beter zien.

Soms overzie je jezelf niet meer. Ook ik ken de ervaring van héél veel werken, alle ballen in de lucht maar géén tijd voor reflectie. Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik écht?  Ik help je zien waar je valkuilen zitten en hoe die te vermijden.

Echte bevrijding betekent dat je werkelijk vrij gaat zijn om je doelen te bereiken, te leven zoals je wil . Iedereen moet die gelegenheid hebben.

Achtergrond

Ik durf gerust stil te zijn en naar je te kijken en te luisteren.  Als je wilt kunnen we samen naar plannen of situaties kijken. Soms met heel verrassende uitkomsten. Steeds vanuit de gedachte dat jij/jullie heel goed weten wat het beste is in een bepaalde situatie, bij een project, maar ook in een relatie. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
boomstronk